Autor: 021.rs

Novi Sad
16.05.2019.
09:36 > 10:37
Licitacija stana porodice Stanimirov odložena je do okončanja sudskih postupaka u vezi sa vlasništvom.
  • Komša

    17.05.2019 07:26
    Jonaš
    Jonaš je ostavio jako puno zgrada neknjizenih kako bi mogao da igra ovu igru! Sa druge strane stanari koji iz svog džepa plaćaju i prolaze kroz ozakonjenje nailaze na zakon koji svaki službenik tumaci drugačije, na "fali vam jos jedan papir", naravno političke ucene kako bi se predmet "brze" zavrsio, i tako vec skoro godinu dana!

    I sad neka neko kaze da je ovoj drzavi ista u interesu sto štiti ili pomaže običnim gradjanima!
  • Poznavalac

    16.05.2019 13:24
    TOK
    Lepo ja govorim, kada država reši da se bori protiv kriminala, nijedan izvršitelj neće proći sa manje od 5 godina.
  • *

    16.05.2019 12:48
    *
    nedodirljivi investitori, nedodirljivi investicioni fondovi, nedodirljiva vlas' i oni koji se ogreju na njihovoj vatri, a vi građani šetajte i dalje i ne zaboravite kako ste šetanjem 90-ih izmanipulisani od strane predvodnika šetnji koji su vam se za pruženu podršku u šetnjama zahvalili Zakonom o izvršenju i obezbeđenju. Vi ste mislili da šetate za promenu kriminalne vlasti Slobodana Miloševića, a zapravo ste šetali za uspostavljanje vladavine finansijske oligarhije i vladavine vlasnika kapitala.
  • Мунгос

    16.05.2019 12:38
    Не би постојала никаква превара, да суд није стао на страну зеленаша који је „поверилац“ инвеститора.
    Још није изгласан закон где се одузима (национализује) некретнина уколико није укњижена. Приватна својина остаје увек власнику. Где је тај члан закона? Судија је могао само да констатује да је инвеститор преварио зеленаша, и то да пресуђује. Станаре да не дира уопште.
    У сваком оваквом случају, судија не би стао на страну зеленаша, уколико га неко не подмаже.
    У овом и многим још случајевима, овог лоповског судију и принудног извршитеља у пратњи наоружаног плаћеног милиционера, створио је Закон, усвојен легално у Скупштини.
    А Закон (законе) нам је поклонила Европска Унија, преко својих мрежних невладиних непрофитних и недобитних апаратчика НАЛЕД, ЈУЦОМ,…..
  • teror u

    16.05.2019 11:40
    smrdistanu
    Nismo ni svesni u kakvom zlu zivimo .
  • *abac

    16.05.2019 10:46
    Naleteće Jonaš
    Još jedan takav "investitor" se qr*io sa prevarama i sudom, pa naleteo na Kre kre...
  • Извршитељ

    16.05.2019 10:11
    Ајде још један круг па да будем фин.
  • Strpljivo

    16.05.2019 10:04
    Što reče profesor Teodorović, zbog ovakvih stvari treba da se okupljamo na ulicama, ispred sudova i drugih institucija, dok se jedna po jedna ne isteraju na čistac. Zahtevati i referendum za svaku spornu temu u ovoj državi. Političari očito nisu sposobni da dovedu do boljitka. Nema nam druge, jer će nas pokvarenjaci u ovom narodu dovesti do potpunog sloma.
  • Građanin

    16.05.2019 10:03
    Strašno
    Sve ovo, u vezi prevara sa stanovima, javnim izvršiteljima i sudovima, postaje jezivo zastrašujuće i monstruzno u ovoj nesrećnoj, napaćenoj i neuređenoj državi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna